Inspiratörs-teamet

Möt Kvinnliga Äventyrares inspiratörs-team!

Kvinnliga Äventyrare är en grupp människor med stora drömmar om att påverka framtiden. Vi vill få kvinnor att utmana sig själva, våga hitta sitt eget Everest, sin inre styrka och bli sitt bästa jag! Att följa sitt hjärta och att våga. Självsäkra, starka kvinnor redo att möta världen.

Tillsammans boostar vi varandra och lämnar komfortzonen!

 

Linda Åkerberg

"Ett äventyr är en resa, både själsligt och kroppsligt. En resa som sker spontant, utan begränsningar och med oklar utgång som får oss att undersöka vad som finns bortom vår vardag, utanför komfortzonens gränser.

Ett äventyr kan, men behöver inte vara fysiskt krävande. Det behöver inte heller ske på exotiska platser. De kan vara både stora och små. Det kan vara en långvandring genom vildmarken, men också en bilresa på nya vägar på väg till jobbet.

För mig är själva kärnan i äventyret utmaningen i att våga kasta sig in i det okända, släppa taget och hänföras av vart slumpen eller ödet vill ta en."

Ida Lindström

"Mitt liv är som ett enda stort äventyr! Det kan handla om allt ifrån en spontan kaffe ute vid en grillring till ett välplanerat välgörenhetsprojekt. Känns det jag gör som ett äventyr, då är de det!"

 

Elle Nikishkova 

"Ett äventyr för mig är något spännande och oväntat."

 

Johanna Davidsson

"Ett äventyr för mig är en kortare eller längre tur där resan eller ett moment i resan får det att kittla i magen. Att inte veta helt och hållet exakt hur turen kommer att gå. Det ska finnas en viss ovisshet i turen för att det ska kännas som ett äventyr. Ett äventyr är mer känslan hos personen som ska ut på äventyret än vad det faktiskt är för typ av tur eftersom definition av äventyr är så individuellt för olika personer."

 

Sofia Zetterqvist

"Det storartade med äventyr, tycker jag, är att det ju bara är en inre upplevelse som är helt individuell. För mig är det äventyr att kryssa fram på en snöskoter mellan Svalbards snöbeklädda spetsberg i solnedgången. Medan det kan kännas lika mycket som ett äventyr för någon annan att kliva ombord på finlandsbåten för första gången. Det är fint tycker jag. Det gör ju alla till potentiella äventyrare i sina liv."

Sanne Brännström

"Ett äventyr för mig är känslan av ultimat frihet. Det är sällan kopplat till prestige, utan kan handla om något så "enkelt" som att ge sig ut till skogs och bo i en stuga utan varken el, vatten eller täckning på telefonen i några dagar. Jag älskar också hundspannsäventyr och drömmer om ett helt eget spann i framtiden. Men mest av allt älskar jag bara det enkla livet ute i naturen. Med min sambo, våra två hundar, flugfiskespöna och en eld att laga mat över."