Om Kvinnliga Äventyrare

Om Kvinnliga Äventyrare

Kvinnliga Äventyrare är ett initiativ som drivs av Morakniv. Syftet är att lyfta kvinnliga äventyrare och framför allt att inspirera och peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv. Helt enkelt att få alla att hitta sitt alldeles egna äventyr.

Kvinnliga Äventyrare Louise Forslycke-Garbergs Morakniv
Kvinnliga Äventyrare Louise Forslycke-Garbergs Morakniv

Inspirera!

Vi vill veta mer om vad som är äventyr för dig. Om platser, känslor, människor, mat, natur, vardagsliv och alla de stunder när du känner att ditt äventyr pågår. Tillsammans inom ramen för Kvinnliga Äventyrare kan vi inspirera och peppa varandra att se äventyren runt omkring oss. Hjälp oss fylla #kvinnligaäventyrare med glädje, pepp, driv och styrka. Nu kör vi!

Vi som jobbar med Kvinnliga Äventyrare

Kvinnliga-Aventyrare-logga-logo

Marknadskommunikationsavdelningen på Morakniv

Kvinnliga äventyrare drivs av Morakniv AB via marknadskommunikationsavdelningen

Kvinnliga Äventyrare är ett initiativ samt ett registrerat varumärke som drivs av Morakniv. Syftet är att lyfta kvinnliga äventyrare och framför allt att inspirera och peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv. Helt enkelt att få alla att hitta sitt alldeles egna äventyr.

En majoritet av de som följer Morakniv i sociala medier är män: ca 95 % på Facebook, 85 % på Instagram, 85 % av besökarna på hemsidan. För att försöka jämna ut den fördelningen, sätta tydligt fokus på och öka kännedomen om Morakniv bland en kvinnlig målgrupp, skapades Kvinnliga Äventyrare. Ett lustdrivet initiativ där engagemanget för budskapen är det viktiga.

Kvinnliga Äventyrare startade som ett samarbete mellan Morakniv och Vandringsbloggen, med syftet att få fler kvinnor att komma ut i naturen och upptäcka friluftslivet.

Kvinnliga Äventyrare har två forum på Facebook: Sidan Kvinnliga Äventyrare: https://www.facebook.com/kvinnligaaventyrare Gruppen Kvinnliga Äventyrare: https://www.facebook.com/groups/kvinnligaaventyrare/

Gruppen är en sluten grupp, där vi bevakar flödet och är moderatorer. Vi som jobbar med Kvinnliga Äventyrare är marknadskommunikatörer, både kvinnor och män, som jobbar på kommunikationsavdelningen hos Morakniv. Vi godkänner medlemsförfrågningar och rensar flödet vid behov (t.ex. tar bort olämpliga kommentarer, inlägg, etc. Vi gör normalt inga egna inlägg - dock kan vi gilla/kommentera andras inlägg när relevant eller vid behov. Det Primära syftet är att användarna sinsemellan får diskutera, utbyta erfarenheter, inspirera varandra, etc. Gruppen ska vara ett relevant forum för kvinnligt äventyrande och dito friluftsliv.

Gruppen är öppen för ALLA - oberoende vilket kön personen identifierar sig som!