Vi startar podcast!

Nu har vi riktigt stora, roliga och spännande nyheter: I höst kommer Kvinnliga äventyrare ta steget ut i etern då vi drar igång vår alldeles egna podcast.

Varannan tisdag hela hösten, med start 5 september, kommer Emelie & Angeliqa prata om olika äventyrande i allmänhet och kvinnligt äventyrande i synnerhet. Det kommer förstås att handla om vad äventyr egentligen är och vem som är äventyrare. Vi kommer också ta upp utomhushygien (någon som har provet menskopp?), kärlek och relationer, hur vi upplever trygghet i naturen, vad vi egentligen behöver i packningen och tältlivets vett och etikett. För att bara nämna några ämnen! Vi kommer också intervjua spännande personer och experter som bidrar med ytterligare insikter och tankar.

Dessutom vill vi mer än gärna ha din hjälp! Vi vill höra dina tankar, upplevelser, historier, anekdoter, åsikter och känslor kring de ämnen vi ska ta upp. Håll utkik på Kvinnliga äventyrares sida på Facebook. Där lägger vi löpande att lägga upp kommande teman, så kasta dig in i diskussionen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *