Åre 11-13 augusti

Häng med oss till Åre!

Dags för härligt häng igen, denna gång i Åre. Vi bjuder in dig till en helg fylld med friluftsglädje i fjällmiljö, praktiska kunskaper och inspirerande föreläsningar på temat ‘Följa sina Drömmar’.

Under helgen 11-13 augusti upptäcker vi Åres fjällvärld tillsammans under dagsutflykter. Du kommer kunna välja mellan aktiviteter som vandring, upplevelselöpning eller att tälja och mysa med oss framför elden.

Helgen riktar sig till dig som vill upptäcka och utforska fjälligt friluftsliv tillsammans med likasinnade. Först och främst för att det ska vara roligt – du behöver inte ha några som helst förkunskaper. Män, kvinnor, barn och hundar är varmt välkomna.

Vi bor på Holiday Club i Åre, där vi har fri tillgång till deras träningsanläggningar, gruppträningspass (hej morgonyoga!) och Sauna world. Frukost ingår självklart, liksom lunchmatsäck och kvällsmiddagar på den gröna restaurangen Grow.

 

Schema

Fredag:
18.00 Mingel, försnack och täljhäng i loungen på Holiday Club
20.00 Välkomstmiddag på Grow

Lördag:
06.30 Morgonyoga
07.30 Frukost
08.30 Sara Rönne om träningsglädje
09.00 Fotoworkshop med Louise Forslycke Garbergs
10.00 Dagsaktiviteter: Vandringar av varierande längd och svårighet (lunch)
17.00 Fjällzumba med Amanda Matti
19.00 Middag på Grow

Söndag:
Frukost
08.30 Angeliqa Mejstedt om Hikefulness
09.00 Workshop TBA
10.00 Dagsaktivitet med gemensam avslutande lunch: Workshop i utomhusmatlagning med Katrin Sahlin
13.00 Avslut – Fri eftermiddag och avresa

 

Pris & Bokning

3-bäddsrum: från 1895 kr/pers
Dubbelrum: från 2295 kr/pers
Enkelrum: från 3095 kr/pers

Priserna inkluderar två nätters boende på Holiday Club Åre, två frukostar, två middagar på restaurang Grow, två lunchpaket, aktiviteter enligt schema samt tillgång till Holiday Clubs anläggningar.

 

INNAN DU BOKAR:

När du kommer in på länken visas priset för tre personer i ett 3-bäddsrum. Det är detta alternativ som ger priset 1895 kr/person.
Alltså: Hitta kompisar att bo med först, sedan genomför en av er bokningen.

Vill du boka dubbel- eller enkelrum?
Då ändrar du antal under ”Ändra sökkriterier”.

 

BOKA HÄR

 

Få de senaste uppdateringarna om helgen, hitta rumskompisar och resesällskap via evenemangssidan på Facebook:

Kvinnliga äventyrare i Åre (klick)

 

Träffa våra grymma föreläsare och workshopledare!

 

Sara Rönne:
Träningsglädje och inspiration är ledorden i allt Sara gör, vare sig det gäller blogg, podcast eller föreläsningar. I Åre pratar hon om att följa sina drömmar och hitta motivationen.

 

Louise Forslycke Garbergs:
Viljan att förmedla vacka stunder är vad som driver Louise i rollen och yrket som fotograf. Under workshopen i Åre lär hon oss hur vi hittar och förevigar de där unika upplevelserna.

 

Angeliqa Mejstedt:
Som heltidsvandrare vet Angeliqa vad det innebär att vara ett med naturen. I Åre pratar hon med oss om vad Hikefulness innebär, att vandra medvetet med aktiva sinnen.

 

Amanda Matti:
Amanda är bloggare, egenföretagare och gyminstruktör. I Åre bjuder på norrländsk träningsinspiration och massvis med energi i ett pass zumba, med Åreskutan som fond.

 

Katrin Sahlin: